d Aprilie 2024

Sihaela si Iulian

Evenimentul începe în marți, 30 Aprilie 202421:00Sihaela si Iulian

Titlu Default

{NUME}

Titlu Intro

Nunta Nostra

Povestea Noastrăx

Pe coordonatele spațio-temporale ale existenței noastre, a apărut un eveniment singular: o convergență a două traiectorii de viață, un moment de simetrie perfectă între două suflete. Această intersecție armonioasă este o unire de destine pe care dorim să o celebrăm într-un mod cu totul unic.

Vă invităm să fiți părtași la această întâmplare fenomenală, un experiment al iubirii unde vom încerca să demonstrăm, printr-o suită de experiențe senzoriale și emoționale, că iubirea nu este doar un concept abstract, ci o realitate palpabilă și puternică.

Aceasta nu este doar o invitație, ci o propunere de a vă implica într-o analiză profundă a iubirii, a explora axiomele și postulatele pe care se construiește acest edificiu emoțional. Să participați la conturarea unei teorii a fericirii, unde fiecare zâmbet, fiecare râs, fiecare lacrimă de bucurie este o contribuție semnificativă.

Călătoria noastră comună va reprezenta o autentică lecție de viață, unde vom învăța și vom înțelege, împreună, că esența umanității se află în dragoste. Vă invităm să participați activ la această explorare a sentimentelor, să contribuiți cu perspectiva voastră unică și să vă împărtășiți înțelepciunea.

Așa că, vă solicităm cu umilință să vă alăturați călătoriei noastre, un experiment sociologic, psihologic și emoțional unde două entități distincte se unesc într-o singură entitate, mai complexă și mai frumoasă. Împreună vom demonstra că iubirea nu este doar o ipoteză, ci o teoremă verificabilă și irefutabilă.

Vă așteptăm în acest laborator al iubirii, unde vom scrie împreună o nouă pagină în manualul vieții, cea dedicată magiei și misterului unei iubiri adevărate.

Citeste mai mult

Părinții

În armonia dragostei, părinții noștri ne vor îndruma:

Părinți Mireasă sau Mire

Victoria si Constantin

Părinți Mire sau Mireasă

Maria si Victor

Nașii

ASCUNS

Cununia Civilă

Va avea loc la

Serviciul Stare Civilă

Bdul. Unirii 69, București, Sector 3

incepând cu ora 17:00

Cununia Religioasă

ASCUNS

Signature Events - The Secret Garden

Masa Festivă

Cu bucurie vă invităm să celebrați
iubirea noastră la minunata locație:
Hanul cu tei
incepand cu ora 20:00

Time

30 Aprilie 2024 21:00

Muzica & Invitati

 • Luis Gabriel

  Luis Gabriel

  Music Artist

  Luis Gabriel Tudor, cunoscut sub numele de scenă Luis Gabriel, este un tânăr cântăreț de manele din noua generație, care a cucerit publicul român cu hituri precum „Diamantul și perla” și „Toate diamantele”. Născut în București, artistul a reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube pentru piesele sale, consolidându-și astfel poziția în industria muzicală românească. Luis Gabriel s-a distins prin abilitatea de a îmbina manelele cu influențe din stilul flamenco, un aspect apreciat de public și critici deopotrivă. La vârsta de 22 de ani, artistul a colaborat cu nume cunoscute din industrie, cum ar fi Ionuț Cercel și Bogdan de la Ploiești, și a reușit să se facă remarcat nu doar în România, ci și în rândul comunităților de români din străinătate.

  Relația lui Luis Gabriel cu cântăreața Isabelle Haziran este de asemenea un subiect de interes pentru fanii săi, cei doi formând nu doar un cuplu în viața privată, ci și colaborând la proiecte muzicale comune. Această colaborare și sprijinul reciproc au contribuit semnificativ la succesul lor în industria muzicală.

  Cu o carieră impresionantă la o vârstă atât de fragedă, Luis Gabriel continuă să lucreze pentru a-și extinde portofoliul muzical și pentru a-și încânta fanii cu noi piese și spectacole live.

  Music Artist

 • Urban Cover Band

  Urban Cover Band

  Live Music Band

  Live Music Band

Program Eveniment

  • 30 Martie 2024
  • 8:00pm Receptie
  • 10:00pm Muzica Live10:00pm- 11:00pm
   Artist: Luis Gabriel

Calculează Traseu

RSVP

Va rugam sa confirmați prezenta dumneavoastră pana la data de

Va așteptăm cu drag!

DANU

OpenSpaces Still Available

RSVP

Va rugam sa confirmați prezenta dumneavoastră pana la data de 21 August 2023
la numerele de telefon
0762033632 CĂTĂLIN | 0765420090 GABRIELA

Guest Book

Nu am primit încă urări, fii tu primul!

Cadoul Vostru

Spre Aventura Noastră de Vis!

Dragi prieteni, înaintea zilei noastre mari, vă invităm să ne ajutați să punem bazele unei aventuri de neuitat - luna noastră de miere! Orice contribuție, fie ea mică sau mare, este o bucurie și un pas către visul nostru. Considerați acest gest ca pe o avanpremieră a sărbătorii noastre împreună. Vă mulțumim din suflet pentru suportul și afecțiunea voastră!

Completează valoare cadoului Minimum Price is 50,00 lei lei

Total 50,00 lei

EN