d Mai 2024

Ab & Lolax

Evenimentul începe în vineri, 31 Mai 202420:00Ab & Lolax

Titlu Default

{NUME}

Titlu Intro

Dragii Nostri,

Povestea Noastrăx

În ograda iubirii noastre, unde înfloresc florile promisiunilor eterne, am plantat semința unui vis minunat. Acel vis își va deschide petalele în ziua în care două suflete vor deveni una. Am păstrat secretă această poveste cu speranța că voi, prietenii și cei dragi, veți fi martorii ei.

Este o zi ce va lăsa în urmă umbra singularității, înlocuind-o cu lumina de neegalat a unității. În ziua în care inimile noastre vor dansa la unison în simfonia iubirii, dorim să fim înconjurați de lumina voastră, de râsete, bucurie și binecuvântare.

Vă invităm să porniți în această călătorie alături de noi, să urmăriți cum iubirea noastră se scrie în cerneala eternității. Suntem gata să împărtășim povestea noastră cu voi, să vă arătăm măreția dragostei, să vă oferim un loc în tabloul nostru de vis.

Vă invităm să luați parte la această celebrare a iubirii, să fiți acolo când două suflete își uni destinul. În timp ce luna își va ascunde fața, stelele vor cădea peste noi într-un vals etern, iar noi, împreună, vom fi acolo pentru a le prinde.

În acea zi, în acea clipă de neuitat, vom spune „da” unul altuia, înconjurati de cei pe care îi iubim. Nu vom fi doar noi doi, ci noi toți, cele două inimi îndrăgostite și toți cei dragi, uniți în aceeași simfonie de iubire.

Vă așteptăm cu brațele deschise și cu inimile împlinite de iubire, în ziua când vom împărtăși cu voi cele mai frumoase sentimente. Până atunci, vă îmbrățișăm cu dragoste și recunoștință.

Citeste mai mult

Părinții

Ne vom uni destinele cu binecuvantarea părinților noștri:

Părinți Mireasă sau Mire

Maria & Dan Papuc

Părinți Mire sau Mireasă

Dana si Matei Ciorbea

Nașii

IMpreunac u nasii

Monica & Visarie Ion

Cununia Civilă

Va avea loc la

Serviciul Stare Civilă

Bdul. Unirii 69, București, Sector 3

incepând cu ora 17:00

Cununia Religioasă

Va avea loc la

Biserica Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril

Strada 1 Decembrie 1918, nr. 4, Satu Mare

incepând cu ora 14:00

Ambasad’Or Events - Broadway

Masa Festivă

Cu bucurie vă invităm să celebrați
iubirea noastră la minunata locație:

Time

31 Mai 2024 20:00

Calculează Traseu

EN