d Martie 2024

Abo & Lola

Time has ran out! Better luck next time!vineri, 15 Martie 202422:00Abo & Lola

Titlu Default

{NUME}

Titlu Intro

Dragii Nostri,

Povestea Noastrăx

Pe coordonatele spațio-temporale ale existenței noastre, a apărut un eveniment singular: o convergență a două traiectorii de viață, un moment de simetrie perfectă între două suflete. Această intersecție armonioasă este o unire de destine pe care dorim să o celebrăm într-un mod cu totul unic.

Vă invităm să fiți părtași la această întâmplare fenomenală, un experiment al iubirii unde vom încerca să demonstrăm, printr-o suită de experiențe senzoriale și emoționale, că iubirea nu este doar un concept abstract, ci o realitate palpabilă și puternică.

Aceasta nu este doar o invitație, ci o propunere de a vă implica într-o analiză profundă a iubirii, a explora axiomele și postulatele pe care se construiește acest edificiu emoțional. Să participați la conturarea unei teorii a fericirii, unde fiecare zâmbet, fiecare râs, fiecare lacrimă de bucurie este o contribuție semnificativă.

Călătoria noastră comună va reprezenta o autentică lecție de viață, unde vom învăța și vom înțelege, împreună, că esența umanității se află în dragoste. Vă invităm să participați activ la această explorare a sentimentelor, să contribuiți cu perspectiva voastră unică și să vă împărtășiți înțelepciunea.

Așa că, vă solicităm cu umilință să vă alăturați călătoriei noastre, un experiment sociologic, psihologic și emoțional unde două entități distincte se unesc într-o singură entitate, mai complexă și mai frumoasă. Împreună vom demonstra că iubirea nu este doar o ipoteză, ci o teoremă verificabilă și irefutabilă.

Vă așteptăm în acest laborator al iubirii, unde vom scrie împreună o nouă pagină în manualul vieții, cea dedicată magiei și misterului unei iubiri adevărate.

Citeste mai mult

Părinții

Ne vom uni destinele cu binecuvantarea părinților noștri:

Părinți Mireasă sau Mire

Ionela & Marcel Caramitru

Părinți Mire sau Mireasă

Ionela & Marcel Caramitru

Nașii

IMpreunac u nasii

Monica & Visarie Ion

Cununia Civilă

Va avea loc la

Serviciul Stare Civilă

Bdul. Unirii 69, București, Sector 3

incepând cu ora 17:00

Cununia Religioasă

Va avea loc la

Biserica Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril

Strada 1 Decembrie 1918, nr. 4, Satu Mare

incepând cu ora 14:00

Ambasad’Or Events - Route Sixty Six

Masa Festivă

Cu bucurie vă invităm să celebrați
iubirea noastră la minunata locație:

Time

15 Martie 2024 22:00

Calculează Traseu

RSVP

Nu se mai pot face confirmări online. Te rugăm să ne contactezi telefonic.

RSVP

Va rugam sa confirmați prezenta dumneavoastră pana la data de 21 August 2023
la numerele de telefon
0762033632 CĂTĂLIN | 0765420090 GABRIELA

EN