d Iunie 2024

Andreea și Iulian

Evenimentul începe în sâmbătă, 29 Iunie 202420:00Andreea și Iulian

Titlu Default

{NUME}

Titlu Intro

Dragii Nostri,

Povestea Noastrăx

Am ales să împărtășim începutul celui mai frumos capitol din viața noastră alături de voi. Într-un cadru unde dragostea este sărbătorită în toate formele sale, vă invităm să fiți martorii unui legământ etern, să râdem împreună,  să dansăm până când stelele se retrag pentru a face loc soarelui și să ne bucurăm de magia care ne unește.

Prezența voastră este darul cel mai prețios pentru noi, aducând cu voi bucuria și căldura sufletească, vom face din acest eveniment unul de neuitat. Vom împărtăși promisiuni, vom schimba jurăminte și vom celebra începutul unei noi aventuri.

Vă așteptăm să ne împărtășiți bucuria, să celebrăm începutul unei noi călătorii, să împărtășim împreună bucuria, speranța și visurile noastre, cu inimile pline de speranță și dragoste.

Citeste mai mult

Părinții

Cu inimile pline de iubire, ne vor fi alături părinții noștri:

Părinți Mireasă sau Mire

Maria & Dan Papuc

Părinți Mire sau Mireasă

Olga si Matei Ionescu

Nașii

Impreună cu nasii:

Monica & Visarie Ion

Cununia Civilă

Va avea loc la

Serviciul Stare Civilă

Bdul. Unirii 69, București, Sector 3

incepând cu ora 17:00

Cununia Religioasă

Va avea loc la

Biserica Sfântul Spiridon Nou

Calea Șerban Vodă 29, București

incepând cu ora 14:00

Le Chateau

Masa Festivă

Cu bucurie vă invităm să celebrați
iubirea noastră la minunata locație:

Time

29 Iunie 2024 20:00

Muzica & Invitati

 • Luis Gabriel

  Luis Gabriel

  Music Artist

  Luis Gabriel Tudor, cunoscut sub numele de scenă Luis Gabriel, este un tânăr cântăreț de manele din noua generație, care a cucerit publicul român cu hituri precum „Diamantul și perla” și „Toate diamantele”. Născut în București, artistul a reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube pentru piesele sale, consolidându-și astfel poziția în industria muzicală românească. Luis Gabriel s-a distins prin abilitatea de a îmbina manelele cu influențe din stilul flamenco, un aspect apreciat de public și critici deopotrivă. La vârsta de 22 de ani, artistul a colaborat cu nume cunoscute din industrie, cum ar fi Ionuț Cercel și Bogdan de la Ploiești, și a reușit să se facă remarcat nu doar în România, ci și în rândul comunităților de români din străinătate.

  Relația lui Luis Gabriel cu cântăreața Isabelle Haziran este de asemenea un subiect de interes pentru fanii săi, cei doi formând nu doar un cuplu în viața privată, ci și colaborând la proiecte muzicale comune. Această colaborare și sprijinul reciproc au contribuit semnificativ la succesul lor în industria muzicală.

  Cu o carieră impresionantă la o vârstă atât de fragedă, Luis Gabriel continuă să lucreze pentru a-și extinde portofoliul muzical și pentru a-și încânta fanii cu noi piese și spectacole live.

  Music Artist

 • Urban Cover Band

  Urban Cover Band

  Live Music Band

  Live Music Band

Program Eveniment

  • 30 Septembrie 2025
  • 8:00pm Receptie Invitati
  • 9:00pm Dansul Mirilor
  • 10:00pm Muzica Live Invitat Special10:00pm- 11:00pm
   Artist: Luis Gabriel
  • 00:00am Tortul Mirilor00:00am- 00:30am

Calculează Traseu

RSVP

Va rugam sa confirmați prezenta dumneavoastră pana la data de

Va așteptăm cu drag!

DANU

OpenSpaces Still Available

RSVP

Va rugam sa confirmați prezenta dumneavoastră pana la data de 21 Iulie2025
la numerele de telefon
0762033632 ANDREEA | 0765420090 IULIAN

Guest Book

Overall Rating: 3 Ratings

5 Nunta voastră va fi epică, fără îndoială. Pregătiți paharele, vin cu toasturi memorabile!Ioana on 30 martie 2024 3:41 pm

5 Când facem strategia pentru petrecerea de burlaci? 😂 Serios acum, abia aștept să vă văd împreună ca soț și soție.Marius N. on 30 martie 2024 3:41 pm

5 Știu că o să fie o zi absolut spectaculoasă, la fel ca povestea voastră de dragoste. Să știți că voi fi acolo cu inima plină de bucurie pentru voi. ❤️❤️❤️Diana on 15 februarie 2024 3:41 pm

EN